2017. június 14., szerda

Új ház - új élet!

Pontosabban: régi ház, új élet...


Több mint két évvel ezelőtt írtam utoljára, mert a blogírás mellett/helyett annyi örömöt találtam a családi életben és mindenféle másban, hogy úgy éreztem, nehezen fogom csak tudni folytatni - ráadásul, ha az írás nem munka, hanem kedvenc időtöltés, akkor érezzem is úgy, gondoltam.

Tudtam, hogy bezárni viszont nem fogom a videkistilus.blogspot.hu-t.

Éreztem, hogy a folytatásához kell az újabb muníció. És meg is találtam.

Új házunk van.Egy nagyon régi, összetetten problémás, és máris eléggé szeretni való darab. Sok munka jár vele, és még nem vagyunk biztosak abban, hogy bírni is fogjuk.Lesz miről írni - gépelem, és közben újra érzem az izgatottságot, a motivációt meg a várakozást.
Természetesen nem azért vesszük meg a házat, hogy legyen tárgyam a blogra, ha-ha, de már a megvételéről is van mit mesélnem... Mit szóltok hozzá?
9 megjegyzés:

 1. Szia, örülök, hogy visszatértél, izgalommal várom a beszámolóidat.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia, Holdgyöngy, én is örülök, hogy újra látom a neved. Szeptembertől sűrűbben írok, addig is próbálom folytatni a történetet legalább még egy epizóddal.

   Törlés
 2. Jaj de jó! Judit, már megint írsz!!! Nagyon hiányoztál, bár én is jó jelnek vettem, hogy nem zártad be a blogod. Olyan jó lenne megint találkozni, talán mindannyian kijöhetnétek hozzánk, vagy mi mehetnénk megnézni az új szerzeményt, sőt, szerintem mind a kettő, az a legjobb verzió! A képek sokat igérőek. Mekkora a kert? És maga a ház? Posztoljál sok képet és várjuk a híreket. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Dear emiGrants, jönnek hamarosan a képes beszámolók, most sok még a tennivaló, de lassan visszaszokom. A kert a mi fogalmaink szerint irdatlan nagy - jelenleg abból látszik ez, hogy két órai görnyedezős-megfeszített munka után EGY KICSIT jobban néz ki. ;)

   Törlés
 3. Hahó! Örülök én is a folytatásnak.:) Pár havonta idenézegettem, történt-e valami.:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szilvi, nagyon rendes tőled - lesz majd instagram, Facebook gyors bejelentkezés is.

   Törlés
  2. Szilvi, nagyon rendes tőled. A rövidebb, gyors bejelentkezésekhez lesz majd Instagram és Facebook is - itt fogom jelezni, hogy mikortól.

   Törlés
 4. Szia! Én is örülök, hogy előkerültél! Máris érzem én is azt az izgatottságot, ahogy leírtad. Drukkolok és irigyellek is érte. Puszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kinga, hajh, egy jó építész mi mindent tudna itt kitalálni! Kösz a drukkot. Van mihez... nagyon sok a probléma és nagyon sok az öröm már most. Tudósítok majd, ősztől rendszeresebben, folyamatosan gyűjtöm a témákat + a fotóanyagot.

   Törlés